Колеги търся да си купя ръчката за мигачите с функцията за темпомат. Моля ако някой продава да ми пише или да ме посъветвате от къде мога да я намеря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся ръчка за темпопат (Cruise control).
Collapse
X
-
http://www.mobile.bg/5kgaqa преди 2 месеца като я купувах звъннях на обявите от мобиле.бг, звъннах на 10-тина от тях 7-8 я имаха, невярвам да има бум в търсенето на ръчка с круиз, че да са свършили. Колегата също я имаше http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=64888 . Ще намериш спокойно.
Едит: Естествено, че ще търсиш от кола обявена на части.Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Не само ти търсиш, аз търся от няколко месеца но където и да питам всички ми казват някакви космически суми от порядъка на 150-200лв. Още не съм ходил при италианеца там ще има със сигурност - но нямам време да проверя. Ако искаш мини през италианеца и питай.
Comment
-
А за какво ти е?
Ако си тръгнал към Аутобана на Джърманито разбирам...ама тук освен да си качиш с около 1-1.5л. разхода на 100км. пълноценно няма да използваш екстрата.
Аз я имам и да ти кажа честно само и единствено съм я използвал един път нощно време на "Магистралата" до Нова Загора.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Това за разхода наистина е вярно, моя се вдигна с около 1л. Ако карането ви е предимно градско - смисъл няма. Аз често пътъвам извънградско и по магистрала и си е удобно, заслужава си 1л повече за удобството което ти предоставя круиза. Където пътя го позволява за повече от 10мин винаги го включвам.Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Къде е логиката да се вдига разхода с цял литър, като се кара равномерно и особено ако е равно?Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Незнам къде е логиката, но вдига разхода. Често пътувам по един път около 70км е включва магистрала(около 45-50км) и извънградско другото. Когато аз си карам колата при поддържане на скорост от 110км/ч разхода ми по борда е 5.1-5.2. С включен темпомат е около 6. Съответно при 130км/ч около 5.8-6 без и около 6.5 с включен темпомат. Замервал съм го и пълно-пълно почти същата работа като борда 0.1-0.3 литра разлика с борда.Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
тази разлика е възможна, ако има голяма денивелация на терена или се натиска спирачка по някаква причина и после се възстанови скоростта на темпомата, иначе няма логика - колкото по-равномерно - толкова по-икономично...А за грешките на борд комп-а е ясно.Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Един литър е приблизително разликата! Не знам що се правите на интересни и се опитвате да спорите????sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
колега, не се опитваме нищо, просто ми е любопитно защо е така. Аз карам освен Алфите и Крайслер, където няма никаква разлика в горенето с и без темпомат. А ако има 15-20 % разлика, то има логична причина, това е.Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
Comment